Gotland!

Skrivet 2011-06-30 Klockan 22:15:24

Sitter just nu i stugan och kollar igenom lite bilder från dagens utsläpp, blev inte så många fina bilder men några iallafall! Kom till ön vid tre någon gång och började direkt o packa upp alla grejjs in i stallet, gjorde upp två olika hagar, en lite mindre till Harry och en lite större till poppis och cherry. Hann tyvärr inte träffa Linnea idag men som tyr är sÅ har vi 6 veckor kvar tillsammans så vi hinner umgås ganska mycket ändå ;) Dagen igår gick självklart till att packa allt i stallet och möta upp hovslagaren. Eftersom att de stänger stallet nu till sommaren så måste vi ta ut allt i boxarna och skrubba alla väggarna, vilket tar ett tag när vi fick ta 5 boxar. Så därför blev det ingen bloggning igår! Jag hoppas att de kommer bilder från utsläppet imorrn, och sen hade jag och Ullis tänkt att gå ut i hagen och ta lite fina sommarbilder om det är fint väder:) Puss MIX


Packa Packa Packa!

Skrivet 2011-06-28 Klockan 23:08:19

Nu är de inte alls långt kvar tills jag förflyttar mig till Gotland i 6 veckor!
Allt är snart packat här hemma! Sen har vi rätt så mycket saker att ta med oss från stallet, så tidigt imorgon åker jag och Ullis och möter upp hovslagaren och och packar allt, sen på förmiddagen så ska vi åka med Tessan som ska åka på bete! :)

Vi var idag på återbesök med både Harry och Poppis! Veterinären tyckte att allt såg bra ut och att vi skulle fortsätta på samma sätt, och lägga in galopp i sluten av sommaren! Skönt att vi snart är igång, och är ute på tävlingsbanorna! :D Äntligen!



Kliniken, Nästa!

Skrivet 2011-06-28 Klockan 09:19:12

Hemma igen nu efter att ha firat midsommar med Angelica! Roooligt! :D

Hinner inte blogga något mer för nu ska vi snart åka till kliniken med både Poppis och Harry och kolla så att allt ser bra ut! Önska oss lycka till, och håll alla tummar ni kan och har! :)


Haha, vi bblev också barnvakt till några urgulliga ungar!



Håll ut!

Skrivet 2011-06-27 Klockan 23:05:20

Nu har min uppdatering varit TOTALT i botten, ändå hänger ni kvar!<3
På torsdag kommer Mixi Pixi till Gotland, då kommer det tas färska bilder, tillsammans kommer vi göra bloggen snyggare än någonsin :) då kommer jag börja blogga igen seriöst, och jag LOVAR verkligen!

Blogg.se dampar loss (som vanligt) så det det går inte att ladda upp nya bilder...





Midsommar

Skrivet 2011-06-23 Klockan 12:28:52

Om några timmar åker jag och Angelica ner till Trosa för att fira midsommar! Tror att det är tredje eller fjärde året som jag följer med hennes familj dit!
Så jag ska snart börja röra mig och gå hem till henne så  ska vi gå igenom alla lekarna vi ska köra! :))

Bilder från midsommar kommer när jag kommer hem igen på Söndag! :)

Vad ska ni göra på Midsommar? :)


Sist vi var i Trosa! :)



Dagen!

Skrivet 2011-06-22 Klockan 23:17:06




Haha, kan ni gissa var jag och mina vänner var idag då? Lite svårt kanske? :)


Shoppning!

Skrivet 2011-06-21 Klockan 14:02:25

Har ju inte visat er bilder på vad jag köpte när jag var på Strömsholm, så därför kommer ni att få dom nu, alla bilderna är från hemsidan, hehe orkar inte hämta kameran!

Blå tunväst med hög krage, Spooks Chalet!


Ett par bruna helskodda John Whitaker ridbyxor


En svart träningshjälm, perfekt till sommaren då man kan tvätta den!


Var också på hoppla igår och köpte en jättefin jacka från Pikeur!




Fint/Fult? Vad tycker du? :)



19 juni

Skrivet 2011-06-19 Klockan 23:44:43

Var i stallet idag om vanligt, red ut på Harry med Malin och Ullis! Men idag så gick vi till ridhuset så att malin skulle kunna få känna lite på Cherry och så att jag och Ullis fick prova lite! En väldigt rolig, och mysig häst måste jag säga!

Senare på kvällen gick jag hem till Angelica för tjejmiddag! Kollde på film och åt en massa onyttigt! En väldigt rolig kväääll!

Imorgon åker mamma och malin till Mustang med Cherry för att prova ut  sadlar och för att hämta min dressyrsadel till Harry! ;)

Hur har din dag varit? :)


Fick också två bilder av Ragnhild  i stallet för några dagar sen!  Visst är han söt?



Bildbomb från Grekland!

Skrivet 2011-06-19 Klockan 01:50:10


















Tack för en helt fantastisk rolig, underbar resa kära syster! Vi har haft det väldigt roligt de här tre dagarna!
Hoppas att vi kommer göra om det här snart igen och så att Malin kan följa med då! För vi har haft det grymt och jag vill gärna göra om de så snart som möjligt! Älskar dig mest syster! Du är bäst!


Cherry

Skrivet 2011-06-19 Klockan 01:05:05

Dagen (eller gårdagen) var väldigt bra! Fick en liten sovmorgon, och åkte lite senare till skärholmen med Ullis där mamma skulle hämta oss och åka till stallet och rida ut på Harry och för att kolla till Cherry!
Allt har gått jättebra i hagen idag, förutom Poppis som har varit väldigt taskig mot henne!
Sen red jag ut med Ullis på Elvestavägen, och vet ni? Idag travade jag Harry för första gången efter han blev skadad (för två månader sen)  
Travade inte alls mycket, men det var iallafall någonting. Så nu ska vi bygga upp traven så att när vi ska på återbesök ska vi travat i ca 15 minuter ;)

På kvällen sen gick vi till våran kompis som fyller 20, var bara där ett tag för senare på kvällen så skulle jag träffa angelica och hennes urguuuulligaaa hundvalp som hon fick hem när jag var i Grekland!

 
Cherry som bekantar sig med hagen!



Cherry Pepper!

Skrivet 2011-06-17 Klockan 23:59:14


Äntligeeeen!
Aa, hoppas att ni förstår! Idag kom det en ny familjemedlem hem till Elvesta! Är sååå sjukt glad!
Vi som har letat ett tag nu efter det som hände Doris... och nu äntligen har vi hittat en! :)
Skönt med en häst som kommer kunna gå i sommar! ;)

Imorgon åker Mamma och Malin ut til stallet tidigt och rider och för att se att utsläppet gåtr som det ska, så åker jag och Ullis ut lite senare! :) Det lär ju komma upp många bilder på Cherry sen! ;)


Hemma från Grekland!

Skrivet 2011-06-17 Klockan 23:36:38

Hemma nu efter en liten mini semester i Grekland! Har har det jättebra! Ätit god mat, Solat och badat mycket och såklart shoppat! Vi var ju bara där i tre dagar men ändå så hann vi med rätt mycket för att vara en sån kort resa ;)
Bodde på ett väldigt litet hotell med blandade åldrar, med pool precis utanför balkongen. Hade nära till stranden och till själva staden Zakynthos! Gryymt!

Kan berätta mer, och visa lite bilder senare! :)


Egypten 2010!

 


Bildbomb på Stigge

Skrivet 2011-06-13 Klockan 10:24:39









Stigge, ullis första ponny som vi köpte 05 tillsammans med Tessan! Stigge var en helt underbar ponny som alla älskade! Tyvärr efter några år så ville eller orkade han inte mer, vi hade åkt in på kliniken väldigt många gånger utan att veterinären såg någonting, men hela tiden så viste ju vi om att det var något fel på honom! Det visade sig att han hade ont i ryggen och blev tringelmärkt... Men som tur var så var det en jättegullig tjej på kliniken som älskade honom, och som till slut köpte honom till sin dotter!
Sen den dagen han åkte till Uppsala har vi inte hört något ifrån dom, vi har ringt, mailat, skickat brev!
Så vi vet inte om han är i liv eller inte.. Känns ju sådär, en sån fin, underbar ponny som kankse inte lever idag!
Tänk om allt de där inte hade hänt, då skulle jag haft honom idag, en riktig guldklimp!






 



Lång dag

Skrivet 2011-06-12 Klockan 23:11:44

Hej!
Har varit borta nu hela helgen i Trosa med Angelica! hade det galet nice vi badade, träffade lite skönt folk, och träffade på ett vildsviiin!!

Kom hem sen någon gång på dagen och åkte direkt till stallet och red på Harry med Ullis, åkte sedan till Botkyrka för att kolla på dressyr och när Berit (min tränare) skulle tävla!
Efter det åkte jag Mamma, Malin  och Ullis till Eskilstuna för att provrida en häst till Malin för andra gången! Ett jätte fint 5-årigt sto! Ska försöka boka en besiktning nu i veckan! ;)




Bokade en resa idag också till Grekland med Ullis, åker redan på imorgon natt! Niiice! 





Sista skoldagen!

Skrivet 2011-06-08 Klockan 15:46:36

Idag var det sista riktiga skoldagen i 8an! Känns så sköönt! Dagen har varit bra förutom att det spöregnade! Men vi slutade halv 11!  Nice! gick hem till Linnea och åt lunch sen kom Nicole och då gick vi hem till mig för att prova klänningar! Har glömt att berätta att jag och Nicole ska servera på Malin och Ullis kompis student imorgon! ska bli kul, hoppas jag bara inte skämmer ut mig allt för mycket bara ;) Sen på källen sover Nicole här och sen på fredag är det skolavslutning! Och då på kvällen åker jag till Angelicas landställe i Trosa! :)
Kluddrigt inlägg men aja!

Bilderna från vad jag köpte på Strömsholm kommer senare!


Grynet


Gästbloggning!

Skrivet 2011-06-06 Klockan 21:08:39

Hallojsan! :) Magda här;)
KM på Elvesta idag x) Mickan red Rubina, den svarta i mitten :) Linn på Tessan vann (dom längst till höger:)) och sen så är det ju jag och min fiiina heest längst till vänster <333
Mickan var felfri båda rundorna o fick en lila vit rosett med sig hem och det fick jag med xD
För er som undrar så funkar vårat KM så att man rider 1 gång runt en bana och då får man en tid, sen rider man samma bana på samma höjd en gång till och dom som var närmast sin egen tid vinner den omgången! ;)
Mickan kom senare hem till mig, har precis badat i the poool ;D Ätit middag så nu en trevlig bulle som efterrätt ;D<3


Hemma igen!

Skrivet 2011-06-06 Klockan 00:26:39

Nu är jag hemma från alla tävlingarna på Strömsholm!
Blev ingen uppdatering där borta efetrsom jag glömde internet stickan och internetet på hotellet fungerade inte..


 
Vi kom till tävlingsplatsen på lördag vid lunch ungefär, kollade på tävlingarna till klockan 7. Tog bilen till hotellet och sen gick vi ut och åt på en mysig resturang! Såg självklart väldigt många fina hästar/ponnysar och väldigt duktiga ryttare! 

På söndagen åkte vi till tävlingarna tidigt på morgonen för att titta på ponnysarna som gick på morgonen. Alla var jätteduktiga!
Åkte hem igen vid halv 4-4, och åkte direkt till stallet och red Harry!

Självklart fick vi med oss lite saker hem, ett par ridbyxor, en träningshjälm som man kan ha och tvätta, jättebra till sommaren! köpte också en dunväst!
Bilder på allt kommer imorrn!

Jag och mamma har haft en väldigt rolig liten mini semester! och jag hoppas att vi kan åka dit igen med en häst med oss! Då skulle allt bli såå mycket roligare!





Mini semester

Skrivet 2011-06-03 Klockan 09:44:30

Har glömt att berätta att jag och mamma ska åka på en liten mini semester till Strömsholm imorgon och titta på tävlingarna, och såklart shoppa!! :)
Vi har bokat ett hotell som ligger nära tävlingsplatsen! Så påkvällen ska vi in till "stan" och äta på resturang och ha det riktigt mysigt!

Så nu är det bara att börja packa solstolar, bikini, shorts, och mycket mer eftersom de ska typ vara 30 grader! ;)
Sen åker vi hem igen på söndag efter tävlingarna! :)

Datorn är med och ni kommer få lite uppdatering på kvällarna och i bilen! :)


Jag kommer att bli vääääldigt sugen att tävla helgen! men istället får jag sitta på läktaren! Visst är det också roligt men man vill ju hellre vara inne på banan och tävla! Aja, hoppas att jag och Harry kan kanske komma dit nästa år, vem vet?! Det är bara o gilla läget att jag bara får trava hela sommaren!



Min dag!

Skrivet 2011-06-02 Klockan 23:00:54

HejHej!
Hur har eran dag varit? Min dag har iallafall varit bra!
Fick lite sovmorgon, och sen efter frukost började jag röra mig mot Linnea för att äta pannkakor & sola! Blev inte så mycket av solningen hos henne, men istället knatade vi oss ner till vattnet och hade det nice! :)

Kom hem sen och bytte direkt om, och åkte till stallet! Var där lagom när hästarna skulle komma in från hagen! :)Red med ullis på Elvestavägen och betade lite! :)


Jag & Nicole på Gotland i höstas!



Min allra bästa vän!

Skrivet 2011-06-01 Klockan 20:56:40

Jag älskar min Bästavän!
Ingen kan mäta sig med henne, ingen kan någonsinn komma i närheten av den nivå hon är på!
Hon är fantasktisk, Den bästa vännen en person kan ha!<3
Och jag är sjukt glad att jag har henne, Utan henne skulle jag bara vara luft!
Hon är verkligen min bästavän och så kommer det vara föralltid!<3
Hon finns alltid för en och är SJUKT lätt att prata med!
OSLAGBAR helt enkelt!

Jennifer Stenström, Jag älskar dig!<333






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!