normalaa!

Skrivet 2011-09-27 Klockan 20:40:19

Marta, jag, julia (min spanjorska) Karin
Jag och julia
haha vi har de kuul här!
blir nog fler på oss för nu kommer Tove o nuria o pol! haha!


För första gången har jag tid över...

Skrivet 2011-09-27 Klockan 20:02:17

Min spanjorska sitter vid datorn nu så jag tänkte passa på att uppdatera lite nu medans vi sitter o väntar på några kompisar o deras spanjorer:) idag har vi varit hela dagen på Sätra ängar inte alls roligt! Efter de åkte vi till Skärholmen o shoppade, de är väldigt roligt o shoppa när vi var så många haha! Aja nu väntar vi på de andra som borde komma när som helst! Kan lova att de blir en bildbomb när hon har åkt hem allstå lördag! :)) ha de bääst! Sorry igen för jag inte har bloggat nu! Glöm inte o kommentera!!:))


Spanjoren är hääääär!

Skrivet 2011-09-25 Klockan 19:59:51

Assso sämst uppdatering! Men jag vet inte ifall jag har berättat de, eller jo de måste jag ha gjort! Iallafall så har min spanjor kommit nu, därför dålig uppdatering;) men allt går bra idag har hon ridit både Harry o cherry, vi har varit med kompisar väldigt mycket! Men tyvärr är inte min spanjor så rolig hon säger inte så mycket och går direkt ner till sitt rum när vi kommer hem:/ Berättar mycket mer o visar bilder senare!


21 september

Skrivet 2011-09-21 Klockan 19:03:15

Idag fyller en av mina bästa vänner hela 15 år! Och det måste vi självklart gratta!
HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA!!
Hoppas du får en toppen dag, och åt myyyycket tårta! haha ses imorrn i skolan! :) <3



Dagen

Skrivet 2011-09-21 Klockan 18:57:05

Hann inte uppdatera om igår så tänkte göra de nu istället! :)
Skolan var som vanligt, hade vanliga lektioner och skolan gick seegt som den alltid gör typ!

På kvällen åkte jag till stallet och red lektion för Berit på Harry, han var faktiskt jättefin! Det är så roligt för varje träning så känner jag att en pusselbit faller på plats, vilket är superkul! 

Nu sitter jag och väntar på att Malin ska ringa så jag kan knalla upp till tunnelbanan och ta med mig chica (min spanskalärares hund haha, de är en annan historia som jag inte orkar berätta nu xD) på en promenad, och sen åker vi till stallet och rider en sväng i skogen tror jag! :)

Ända bilden jag har på chica på denhär datorn! :)
Chica jag och Tessan :)


<3

Skrivet 2011-09-19 Klockan 17:05:03



Saknar dig redan! Du är min prinsessa och kommer alltid att vara! <3


-

Skrivet 2011-09-19 Klockan 17:02:43

Åker inte till stallet idag, måste plugga! hihi ciao!


Harry och jag i söndags innan tävlingen. Resultatet behöver jag inte berätta va?



Dimmans Parenthese

Skrivet 2011-09-19 Klockan 16:01:25

entheseHar inte bloggat på några dagar nu. Har hänt mycket både väääldigt tråkiga saker så man bara inte har någon lust alls att blogga...

Men ni vet  ju att Tessan har legat ute på annons ett tag och en tjej provred henne förra helgen och i lördags åkte vi hem till dom i Bollnäs för att lämna henne.  Känns ju väldigt jobbit såklart eftersom hon har varit min i snart 7 år. Det är ju liksom en familjemedlem på nåt sett. Jag visste ju att det skulle bli jobbit att säga hejdå till henne, men sen när man väl står där och mamma säger att vi måste åka hem så vill man bara hämta Tessan från boxen och ta med henne hem igen.  man vet ju inte hur långt det dröjer innan vi åker och hälsar på henne igen.
Vet att hon kommer få det helt kanon med den nya familjen men det känns tomt, se boxen utan någon Tessan i. Börja ta nr alla plaketter tills nästa häst kommer.

Skulle vi haft kvar Tessan så skulle ingen av oss tycka det är roligt.
Tessan är inte samma ponny som hon var för ett år sen. De skulle bara bli att man tar henne i andra hand hela tiden och det vet jag att hon inte vill heller.
Hon kommer få det såå bra i Bollnäs och Hilma (dottern som nu äger henne) bara älskar henne! Vi fick ett sms av dom i söndags att Hilma hade varit i stallet i 7 timmar och bara sprungit runt och borstat på henne. De bara Tessan älskar, att få all uppmärksamhet!

Tessan och jag har så fantastiskt fina, många, underbara  minnen tillsammans men nu är dom slut, 17 september 2011. Känns förjävligt helt ut och sagt, men ändå känns det bra!
Ni som har varit med om de, att säga hejdå till någon som man har ägt så länge vet att det är hemskt jobbit.
Hoppas det dröjer länge tills nästa gång dethär händer.




Sista bilden som togs...



Mobilblogg

Skrivet 2011-09-16 Klockan 22:52:36

Ligger i sängen nu och ska snart sova. Imorrn upp tidit, rida en allra sista gång på Tessan... Fy fan vad hemskt dedär lät! Men sen ska jag rida Harry och bada båda två innan vi börjar bilresan mot Bollnäs. Idag red jag en liten lektion för ullis på Harry, gick inte så bra så Ullis hoppade upp och red en stund och sen red jag igen! Haha kändes mycket bättre då, men är inte så hinmla taggad på helgens tävling som är på söndag på tungelsta med tanke på hur dåligt de gick sist... Hihi hör mamma och pappa och Malin pratar ifall vi ska åka och kolla på os i London 2012! Faaan vad grymt de skulle vara! Men ifall de nu blir så är ju hästarna ett problem, os går ju i slutet av sommaren och elvesta är ju stängt.. Hmm får se hur de blir är ju ett tag kvar men men man måste nog börja boka nu i tid:)) Sista natten nu när man imorrn inte kommer stå som ägare på sin ponny, känns ju sådär! Fyy fan vad jag önskar att man bodde på en hästgård då vore allt sååå mycket bättre, fast ändå inte..


Nästa skolan

Skrivet 2011-09-15 Klockan 08:11:39

Nu är jag färdig för att gå till skolan. Blir en vanlig dag med rätt långa lektioner... Jag och mamma åkte aldrig till hööks för att kolla på ridbyxorna, men det blir en annan dag:) Igår var jag på möte i skolan, har nog inte beträffat det än men min skola är med i ett spanien utbyte alltså att en skola från Barcelona kommer hit om exakt 8 dagar! Och min skola får åka till dom och vara med dom en hel vecka! Läääskit! Haha! Och vet ni? Ikväll ska jag hoppa min första lektion på Harry för första gången på kanske ett halvår? Gaaah vad kuul! Nu måste jag dra mig mot skolan:)


So

Skrivet 2011-09-14 Klockan 10:42:46

Tjaaa har so nu och vi slutar om typ 5 mintuter sen är de bara o tagga om för matte! Åh va kuuuuuul! Haha måSte dra! Onödigt inlägg jag vet;)


Home

Skrivet 2011-09-13 Klockan 16:16:28

Hemma från skolan nu, tog en liten omväg med angelica förbi västertorp för att köpa choklad! haha gotttttt!
Ikväll ska jag rida dressyr lektion på Harry för Berit, ska bli roligt hoppas bra att det går bra ;) Tror att jag rider Tessan lite innan eller efter lektionen, det har ag inte bestämt.
Påvägen till stallet ska jag och mamma kanske åka förbi hööks och KANSKE köpa ett par nya ridbyxor som jag har spanat in;) Haha ja vet, ridbyxor från hööks är inte så bra, men fina och sköna var dom och det är väl det som är huvudsaken? :)
Grekland med fina syster sommaren 2011!


Vad ska ni göra ikväll? :)


Sämst uppdatering

Skrivet 2011-09-12 Klockan 16:30:24

Det har varit säääämst uppdatering nu de senaste dagarna... Men skolan och ridningen är i full gång och har inte så mycket tid över att sitta vid datorn och blogga. Linnea kom ju från ön och hit för att några kompisar till henne skulle vara med och tävla på brs som hade fälttävlan. Linnea kom på lördag morgon och åkte hem söndag kväll, hon sov alltså här på lördagen och på kvällen var vi hos Nicole på tjejmiddag:) På söndagen åkte jag och tävlade dressyr på gladö och Linnea var på brs för att kolla på tävlingen:) Det var ju väldigt synd att Linnea bara sov här en dag men helt klart bättre än inget;) Nu är det bara 5 dagar kvar till Tessan åker... Gäller att ta vara på tiden och njuta de sista ridturerna!


Provridningen

Skrivet 2011-09-09 Klockan 07:36:07

Det blev ingen uppdatering igår, kom hem från stallet sent. Red först lite bommar på Harry innan lektionen började, det gick bra och han var väldigt pigg! Sen red jag Tessan på lektionen och det glick inte så bra, hehe. Tur att familjen som skulle kolla på henne inte hann se något av lektionen! Men provridningen gick super! Ur gullig familj, jag vet inte hur många gånger hon sa att Tessan var den underbaraste sötaste roligaste och bästa hästen hon har ridit i sitt liv! Tessan och Hilma passade jättebra tillsammans! Det känns väldigt konstigt för nu börjar nerräkningen, av nästan 7 år då hon har varit min så är det bara en vecka kvar tills hon åker till Bollnäs! Är väldigt glad att just den här familjen kom och kollade på henne och jag vet att dom kommer lära sig mycket av varandra. :DD Puss nu måste jag börja byta om och sen knalla till skolan!:)


Jag vet inte vad jag ska göra :'(

Skrivet 2011-09-08 Klockan 21:08:19

Jag vet inte vad jag ska göra, inte vad jag ska ta vägen. Jag vill att det bara ska vara en dröm.
Att jag ska vakna ur den här hemska mardrömmen och inse att det är lungt.
Men jag är rädd, jag är livrädd, för jag vet att jag inte kommer göra det. Jag vill inte förlora dig, jag klarar mig inte utan min bästa vän. Du har alltid funnits vid min sida och utan dig är jag tom.
SNÄLLASNÄLLASNÄLLA jag vill inte! :'( :'(
VARFÖR? varför just du? Du var ju finare än du någonsin vart.

Detta kan vara slutet! :'(







Älskade finaste underbaraste bästa vackraste Bina!<3

/Linnea



Hemma

Skrivet 2011-09-08 Klockan 11:03:23

Är hemma och har väldigt tråkigt! Båda katterna ligger och sover på varsin sida om mig. Myyysigt!
Idag vet jag inte vad jag ska göra, mår mycket bättre och ville ju åka med klassen till eriksdahlsbadet men det får bli en annan gång helt enkelt.
Ikväll ska jag hoppa lektion för Berit på Tessan, för det kommer några och ska kolla på henne. Hoppas det kommer gå bra :)


Saknad

Skrivet 2011-09-07 Klockan 22:50:05

Ni kankse inte visste de att jag hade en katt förut som vi fick ta bort  för ett och ett halvt år sen då hon blev gammal. "Sara" fick vi av våran granne för dom hade hunddagis och hon inte trivdes. Hon flyttade hem till oss lite senare när jag var väldgt liten och hon. Sen dess har hon bott här och varit än väldigt underbar familjemedlem.
I slutet när hon mådde som sämst och vi fick ta bort henne så tyckte vi hela familjen att det blev VÄLDIGT tomt här hemma utan henne. Ingen som hoppade upp i soffan där man satt och åt middag.
Så ungefär ett halvår fick vi hem Grynet och Zelma ( två hittekatter som vi fick av tjejen som äger elvesta)
Jag saknar Sara väldigt mycket, hon har ju lixom varit med mig nästan hela livet.

Älskar dig sara, vila i frid! du kommer alltid finnas i våra hjärtan, vi glömmer aldrig dig!


Godnatt

Skrivet 2011-09-07 Klockan 22:32:57

Nu ska jag börja dra mig mot sängen, pratar med Angelica om imorrn hon är nämligen också sjuk så får se ifall vi ses imorrn ;) vi hörs tror de här blir sista inlägget för dagen!


-

Skrivet 2011-09-07 Klockan 22:27:56

Aaa idag var jag ju hemma från skolan. Inte så roligt ändå, har pluggat en del och sovit.

Imorrn ska klassen åka och bada på eriksdahlsbadet men jag ska inte med, det blir inte så roligt ifall man ska sitta bredvid o glo! så jag stannar hemma o får se vad jag hittar på, förmodligen åker jag in till stan och äter lunch med mamma! :)
På kvällen ska jag hoppa lektion för Berit på Tessan! Hoppas hon tycker det är lika roligt som hon tyckte det var förra gången! ;)
Sist jag red Tessan på påsklovet <3


Sjuuuuuuuk

Skrivet 2011-09-07 Klockan 09:55:23

Är hemma från skolan idag... Har knappt sovit något inatt för jag har bara legat o hostat. Så jag har tagit igen lite sömn nu och har kollat lite på tv och ska snart börja plugga så jag ligger lite före de andra! ;)
Igår red jag lektion för Berit och det gick inte alls bra. Eller traven kändes okej men galoppen var han ovanligt jobbig i. Det var iallafall skönt att få en lektion innan tävlingen på söndag! :)
Måste vara frisk till på lördag! Gissa vem som kommer då? :D :D


Veterinären

Skrivet 2011-09-05 Klockan 19:02:33

Är hos veterinären med Selma (katten) o Angelica hon har något konstigt med ögat så de är ju bäst att kolla;) vi sitter just nu o väntar på veterinären:) skriver sen;)


.

Skrivet 2011-09-04 Klockan 19:23:39



I shouldn't love you but I want to
I just can't turn away
I shouldn't see you but I can't move
I can't look away

And I don't know how to be fine when I'm not
'Cause I don't know how to make a feeling stop

Just so you know
This feeling's taking control of me
And I can't help it
I won't sit around, I can't let him win now
Thought you should know
I've tried my best to let go of you
But I don't want to
I just gotta say it all
Before I go
Just so you know

It's getting hard to be around you
There's so much I can't say
Do you want me to hide the feelings
And look the other way


This emptiness is killing me
And I'm wondering why I've waited so long
Looking back I realize
It was always there just never spoken
I'm waiting here...been waiting here




<3

Skrivet 2011-09-04 Klockan 18:31:11

110903-72

Du är min räddning i den här situationen!<3

/linnea


Kärlek till er

Skrivet 2011-09-04 Klockan 10:45:26



Tuben

Skrivet 2011-09-04 Klockan 10:43:00

Nu ska jag möta upp brudarna om typ en halvtimme vid tuben! vet inte riktigt vad vi ska göra i aspudden men det blir nog suuper! :)

Hih o inatt sov jag själv i hela huset, mamma och pappa är i spanien och malin och ullis var ute med några kompisar!Men jag klarade mig gallant, linnea och emma gick vid typ ett och sen kom väl malin o ullis vid fyra kankse ;)



Jag just nu!



Grym dag

Skrivet 2011-09-04 Klockan 01:09:49

Tja har inte varit så bra uppdaterning nu på senaste tiden! Men min data är typ paj och mammas dator är skit seg + den har inga bilder... Men jag hoppas ni klarar er;) Idag var Ullis o tävlade dressyr på ser Drevinge, poppis kändes konstig vet inte riktigt vad det kan vara men någonting är de:) Vi åkte till stallet tidigt så vi skulle hinna mocka, bada poppis och jag skulle rida Harry. Red en kort stund i ridhuset o de kändes inte så bra, han gjorde igentligen helt rätt hela tiden men jag blir så sur för min sits är så jävla dålig! Så då blire ju så att allting blir bara pannkaka:/ På kvällen så kom Nicole o Linnea o emma hit, hihi hade onepiece kväll vettu!! Vi möttes vid tuben i köpte lite chips o läst o så! Kvällen var så jävla grym, vet inte hur många skrattattacker de blev! Roligast var bog när grynet kom in springandes med en mus i köket o musen började kravla sig upp i soffan där Nicole satt! Haha allihoppa föyger åt alla håll och kanter, upp på stolar bord diskbänken haha så jävla grymt! Imorrn träffar jag samma brudar igen vid tuben så ska vi dra in till aspudden:) bilder i filmer finns på Facebook om ni är nyfikna, de kommer förnodligen upp här senare också:) Ha det bääääst!:)


5 saker ni kanske inte visste om mig

Skrivet 2011-09-03 Klockan 00:16:27

•Jag är galet mörkrädd! • min spanjorska kommer om exakt 3 veckor! • jag har haft Harry i 7 månader och 13 dagar <3 • jag har varit brunett för typ ett år sen. • jag börjar gymnasiet nästa år! Vill ni att jag ska göra fler sånna här? Pusss<3 mix


2 september

Skrivet 2011-09-03 Klockan 00:08:09

Nu sitter jag i bilen påväg till arlanda för att hämta Malin som har varit och provjobbat i England några dagar, jobbet var inte riktigt som hon tänkt sig så hon kommer nog inte åka tillbaka dit och jobba:) Igår var de hoppträning på tessan! Så jäävla kul! Tror nästan jag aldrig har varit så glad på hästryggen. Tänk att jag inte har ridit min egna ponny sen i påskas... Helt sjukt igentligen! Tessan var galet pigg och drog efter alla hindrerna. Berit stog bara och skrattade för hon tyckte det var så roligt som äntligen fick hoppa! Jag och Ullis red ut i skogen en halv timme innan så jag kunde få känna lite på henne innan! Galopperade upp för en backe som vi typ alltid gjorde förut, jag bara skrattade så jag nästan dog! Dehär var så jävla roligt, blir så glad varje gång jag ser dig, dehär är något jag alltid kommer att minnas! De blir bara Jobbigare för varje dag jag tänker att du kommer lämna oss en dag... Idag åkte jag och Ullis till stallet några timmar efter jag kom hem från skolan. Gjorde iordning cherry och Ullis poppis sen red vi ett tag på ridbanan. Efter en halv timme tog jag ner henne och gjorde iordning Tessan och red ut i skogen! Underbar ponny dedär! Kan bara släppa tyglarna och galoppera iväg och vet att du stannar när vägen tar slut! Vad har ni gjort idag?


Hoppträning

Skrivet 2011-09-01 Klockan 16:03:09

Ikväll blir de hoppträning! Självklart inte på Harry utan på Tessan:) har inte ridit henne överhuvudtaget sen i påskas. Och eftersom att Tessan ska säljas är det bra att hon har hoppat lite innan;) Tessan hade ju linn (min förra medryttare) förut, men efter lite saker som har hänt som jag inte vill ta upp här, så igår var det iallafall sista dagen linn red tessan innan hon säljs, så därför får vi eller jag ta hand om en till häst. Ikväll blir de bara typ markarbete och hoppar något litet. Hoppas bara att Harrys hoppsadel passar på henne;) annars får jag ta en alroundsadel som vi fick med när vi köpte henne!:) Har ni några mer frågor är det bara o kommentera!:))


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!