Dagen+Gårdagen

Skrivet 2011-07-31 Klockan 22:01:16

Hola!
Orkade och hann inte skiva om gårdagen och dagensridpass, så jag gör det nu istället!

Igår så åkte vi med alla tre hästarna till Stenkyrka och tränade. Ullis hjälpte mig med Harry och hon satt även upp på honom i slutet så det blev lättare för henne att förklara. Harry har ju tappat en hel del nu efter skadan, så hans galopp är inte den bästa, men med lite träning blir det nog bra!
Harry var iallafall jättefin, tränade mest på att han skulle gå stadigt utan att dra upp huvudet, och att han inte bara skulle springa ifrån arbetet som han oftast försöker göra ;)
Hihi, har även lite planer på att starta lite dressyr när vi kommer hem, vet inte om Botkyrka behövde någon i laget vi får se!  Kommer självklart inte sluta med hoppningen men det skulle vara väldligt roligt och nyttigt för både mig och hästen!



Visst är han snygg i schabraket och lindorna? :)


Inatt åkte mamma, pappa och Malin hem för att jobba. Malin tog också med sig Cherry hem eftersom det blir lite svårt för mig och Ullis att ta hand om tre hästar och ingen går att lämna kvar i hagen. Och eftersom Elvesta är stängt och vi får komma tillbaka dit den 15, så fick vi lov att ställa henne på Botkyrka (som vi gjorde förra året)
Aja idag var det fint väder iallafall och ullis och jag tog bilen in till Slite för att fika, och gick även ner till stranden och solade och badade ;)


sen åkte vi hem och red ut i skogen och eftersom det har regnat så galet mycket här på Gotland typ hela sommaren så är det gigantiska vattenpölar som är väldigt roliga att trava eller galoppera igenom!



Red också en liten åker och tog några bilder ;)


Visst är han fiiin?
/Mickan



Kommentarer
Postat av: Anonym

Skrivet 2011-07-31 Klockan 23:34:47
Skitfiiin verkligen! Vart har linnea tagit vägen? :O

Postat av: Linnea Rangbäck

Skrivet 2011-08-01 Klockan 09:05:16
Mickan du vet väl att det är förbjudet att rida på den där åkern? :P

URL: http://ponnnyrytttarna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!