Whole day!

Skrivet 2011-07-12 Klockan 23:55:43

Tjeeenaa!

Linnea gick härifrån för några timmar sen. Hon och hennes kusin kom cyklandes i skogen och stannade ett tag och vi spelade kort tillsammans! Riktigt rooligt!


Idag var det rätt så bra väder så vi packade badkläder och satte igång och började steka pannkakor och tog bilen till blå lagunen. När vi kom dit blåste det storm och vi var där i kanske en halvtimme. Under den tiden hann jag och ullis bli iskalla efter ett dopp och därför började vi dra oss hemåt efter de! ;)

Nästan precis när vi kom hem bytte vi om och lastade in alla tre hästarna i transsporten och åkte till Stenkyrka och travade lite bommar! Harry var lite pigg i början men han lugnade sig mot slutet och allt gick prima!
Till och med lastningen idag gick bättre men ändå alldeles för lång tid, men det är bara att ligga i hård träning nu när det är ommar och alla har tid!

Morgondagen säger dom att vädret inte ska vara så jättebra, så planerna är nog ta det väldigt lugnt och baka bullar, träffa Linnea, rida ut i skogen eller åka och träna på ridbanan! ;)


Bild från hagen idag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!