Dimmans Parenthese

Skrivet 2011-09-19 Klockan 16:01:25

entheseHar inte bloggat på några dagar nu. Har hänt mycket både väääldigt tråkiga saker så man bara inte har någon lust alls att blogga...

Men ni vet  ju att Tessan har legat ute på annons ett tag och en tjej provred henne förra helgen och i lördags åkte vi hem till dom i Bollnäs för att lämna henne.  Känns ju väldigt jobbit såklart eftersom hon har varit min i snart 7 år. Det är ju liksom en familjemedlem på nåt sett. Jag visste ju att det skulle bli jobbit att säga hejdå till henne, men sen när man väl står där och mamma säger att vi måste åka hem så vill man bara hämta Tessan från boxen och ta med henne hem igen.  man vet ju inte hur långt det dröjer innan vi åker och hälsar på henne igen.
Vet att hon kommer få det helt kanon med den nya familjen men det känns tomt, se boxen utan någon Tessan i. Börja ta nr alla plaketter tills nästa häst kommer.

Skulle vi haft kvar Tessan så skulle ingen av oss tycka det är roligt.
Tessan är inte samma ponny som hon var för ett år sen. De skulle bara bli att man tar henne i andra hand hela tiden och det vet jag att hon inte vill heller.
Hon kommer få det såå bra i Bollnäs och Hilma (dottern som nu äger henne) bara älskar henne! Vi fick ett sms av dom i söndags att Hilma hade varit i stallet i 7 timmar och bara sprungit runt och borstat på henne. De bara Tessan älskar, att få all uppmärksamhet!

Tessan och jag har så fantastiskt fina, många, underbara  minnen tillsammans men nu är dom slut, 17 september 2011. Känns förjävligt helt ut och sagt, men ändå känns det bra!
Ni som har varit med om de, att säga hejdå till någon som man har ägt så länge vet att det är hemskt jobbit.
Hoppas det dröjer länge tills nästa gång dethär händer.




Sista bilden som togs...



Kommentarer
Postat av: Hlma Pettersson

Skrivet 2011-11-27 Klockan 19:30:19
Guuud vad fint du skrev! :) <3 Tessan mår jätte bra och det finns ingen bätre häst man kan tänka sej en henne!!! :) <3<3<3<3333


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!